We willen allemaal gezond, vers en lekker eten, maar iedere dag een goede maaltijd verzorgen is best een uitdaging. Laat staan de tijd die je er mee kwijt bent met het boodschappen doen en het koken van de maaltijd. Mama’s Kitchen heeft daarom moeders uit jouw woonplaats bijeengebracht die in hun eigen keukens de heerlijkste gerechten voor jou kunnen koken. Smaakvolle, verse, home made gerechten zoals alleen mamma’s die kunnen maken. Het werkt simpel: ontdek mamma’s onweerstaanbare gerechten, plaats je bestelling online en haal je gerecht op bij een van de Mama’s Kitchen pick-up locaties in jouw buurt.

Onze missie

Mama’s Kitchen brengt de lokale gemeenschap online bij elkaar en stimuleert de lokale economie en ondernemerschap:

  • Mama’s Kitchen biedt ondernemende moeders met een passie voor koken de mogelijkheid om vanuit hun eigen keuken gerechten te bereiden die ze via een online platform kunnen verkopen aan de lokale gemeenschap;
  • Mama’s Kitchen biedt de inwoners binnen haar verzorgingsgebied de mogelijkheid om tegen betaling een Mum’s Kitchen pick-up point te zijn.
  • Mama’s Kitchen stimuleert en ziet er op toe dat de producten en ingrediënten die de moeders in hun gerechten verwerken, zoveel mogelijk betrokken zijn bij de lokale bedrijven.